Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Shevchenko І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Shevchenko І. 
The prospect of using thermal field in the soil [Електронний ресурс] / І. Shevchenko, A. Kovyazin // Науково-технічний бюлетень Інституту олійних культур НААН. - 2016. - Вип. 23. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpiok_2016_23_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 805.653 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Zyma О. G. 
Information security of Ukraine in globalization conditions [Електронний ресурс] / О. G. Zyma, І. O. Shevchenko, O. M. Afanasieva, A. O. Stankova, V. V. Kosharna // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. - 2019. - № 4(2). - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSUNU_2019_4(2)__7
Попередній перегляд:   Завантажити - 378.065 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Zyma O. 
International marketing and marketing audit in the context of European integration and globalization [Електронний ресурс] / O. Zyma, О. Ptashchenko, І. Shevchenko, О. Afanasieva // Менеджмент. - 2019. - № 2. - С. 9–25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Menedzhment_2019_2_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 232.903 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Shevchenko І. 
Рrospects of using the crystobilizing protein-polysaccharide composition to manufacture semi-finished chopped meat productsК [Електронний ресурс] / І. Shevchenko, G. Polishchuk, Ye. Kotliar, Т. Osmak, A. Skochko // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 134-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 854.154 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Shevchenko І. 
Improving the technology of restructured ham-type products from turkey meat and pse pork [Електронний ресурс] / І. Shevchenko, G. Polishchuk, O. Topchii, Ye. Kotliar, Т. Osmak // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 4. - С. 106-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_4_14
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.086 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського