Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Shevchenko І$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Shevchenko І. The prospect of using thermal field in the soil [Електронний ресурс] / І. Shevchenko, A. Kovyazin // Науково-технічний бюлетень Інституту олійних культур НААН. - 2016. - Вип. 23. - С. 6-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpiok_2016_23_3
| 2. |
Zyma О. G. Information security of Ukraine in globalization conditions [Електронний ресурс] / О. G. Zyma, І. O. Shevchenko, O. M. Afanasieva, A. O. Stankova, V. V. Kosharna // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. - 2019. - № 4(2). - С. 27-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/VSUNU_2019_4(2)__7
| 3. |
Zyma O. International marketing and marketing audit in the context of European integration and globalization [Електронний ресурс] / O. Zyma, О. Ptashchenko, І. Shevchenko, О. Afanasieva // Менеджмент. - 2019. - № 2. - С. 9–25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Menedzhment_2019_2_3
| 4. |
Shevchenko І. Рrospects of using the crystobilizing protein-polysaccharide composition to manufacture semi-finished chopped meat productsК [Електронний ресурс] / І. Shevchenko, G. Polishchuk, Ye. Kotliar, Т. Osmak, A. Skochko // Харчова наука і технологія. - 2020. - Т. 14, Вип. 1. - С. 134-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2020_14_1_18
| 5. |
Shevchenko І. Improving the technology of restructured ham-type products from turkey meat and pse pork [Електронний ресурс] / І. Shevchenko, G. Polishchuk, O. Topchii, Ye. Kotliar, Т. Osmak // Харчова наука і технологія. - 2021. - Т. 15, Вип. 4. - С. 106-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2021_15_4_14
|
|
|